Дональд Трамп / Фото REUTERS

Лікарі, які лікують президента США Дональда Трампа від COVID-19, розповіли про його стан.

Читайте такожПіднялася температура: хворий на COVID-19 Трамп потрапив до лікарніБрифінг медиків транслював канал ВВС.

Так, за словами доктора Шона Конлі, американський лідер йде на поправку. Хоча при цьому, як він зазначив, стан президента то поліпшується, то погіршується. Зокрема, у Трампа часом спостерігалося недостатнє насичення крові киснем. У підсумку лікарі почали давати йому стероїд "Дексаметазон".

Відео дня

"З часу нашої попередньої розмови з вами (з журналістами) стан здоров'я президента Трампа продовжив покращуватися", – зазначив він.

За прогнозами медиків, не виключено, що вже у понеділок Дональда Трампа випишуть з лікарні.

Коронавірус у Білому домі: що відомо

  • 2 жовтня стало відомо, що президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія заразилися коронавірусом. За кілька годин до цього Трамп повідомив, що разом зі своєю дружиною йдуть на карантин після того, як коронавірус був виявлений у його першої помічниці Хоуп Хікс.
  • Дональда Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту на коронавірус. Він буде проходити лікування в Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда.
  • Дональд Трамп не передавав свої повноваження віце-президенту Майку Пенсу і самостійно продовжує виконувати обов'язки.
  • Після того, як у президента США Дональда Трампа виявили коронавірус, стало відомо про як мінімум ще шести інфікованих з його оточення, в тому числі - його дружина Меланія. Захворіли працівники Білого дому і високопоставлені чиновники США.