Путін не довіряє генералам / Скріншот

Російські генерали перестали довіряти Володимиру Путіну, а тому він вже обирає воєначальників, оцінюючи їхню лояльність. Саме так й отримав посаду Суровікін.

Подробиці в ефірі проекту FreeДом розповів російський опозиціонер й екс-депутат Держдуми Геннадій Гудков.

"Російські генерали, які ведуть реальну війну в Україні, - вони всі злочинці... Я думаю, вони прекрасно розуміють, що їх кинули на нездійсненні завдання. Вони не зможуть там виконати ті накази, які їм віддає Путін", - говорить він.

За словами Гудкова, президент РФ вже почав готувати справи проти генералів-повішання на них усіх собак за поразку у війні, яка неминуча. Він додав, що глава держави-агресора не довіряє генералам.

"Але й Суровікін один нічого не зробить. А що він зробить? Почне бомбити українські міста і села? А чим? Зараз там буде стільки ППО, що не прорвешся", - заявив російський опозиціонер.

Генерал Суровікін: що про нього відомо

Керівником окупаційних російських військ в Україні призначили Сергія Суровікіна.

На його рахунку - війни РФ у Таджикистані, на Кавказі і в Сирії. З останньої Суровікін привіз не тільки звання героя Росії, але й кличку "Армагеддон".

Нещодавно стало відомо, що виконавцем масованої ракетної атаки по містах України був саме Суровікін. А "натхненником" обстрілу - Путін.

Вас також можуть зацікавити новини: