У Курганинську повністю вигорів цех, в якому робили безпілотники для загарбників, дізналися журналісти / скріншот

Новини Росії сьогодні дуже цікаві - стало відомо, що у ніч на середу, 15 листопада, в місті Курганинськ (Краснодарський край) вщент вигорів цех, в якому вироблялися FPV-дрони, згоріли понад 100 готових безпілотників. Цей цех знаходився біля військової частини.

Про те, що повністю вигорів цех, де робили безпілотники-камікадзе для російських окупантів, повідомляє "Кремлевская табакерка" в Telegram, посилаючись на джерела з місця події.

За його даними, в РФ силовики визнали те, що трапилося "диверсією", і є кілька версій підпалу - це могли зробити місцеві жителі, які хочуть якнайшвидшого завершення війни, "українські диверсанти" чи "конкуренти", які заздрили хорошим показникам продуктивності цеху.

Відео дня

"...Втім, частина місцевих наполягає, що нібито причиною пожежі був таки безпілотник... Місцеві кажуть, що чули звук, схожий на безпілотник, проте плутаються у своїх свідченнях. Військові ж неофіційно натякають, що мова може йти про атаку новим типом безпілотників, які поки не в змозі розпізнати... ППО (протиповітряна оборона, - Ред.) і системи РЕБ (радіоелектронної боротьби, - Ред.)", - наголошується на каналі.

Важливі новини - Росія в центрі уваги

ЗМІ пізно ввечері 14 листопада писали, що у Курганинську виникла пожежа на території військової частини. Крім того, з'явилася інформація, що горіла лісопильня. Офіційних відомостей про інцидент не було.

Раніше повідомлялося, що була пожежа на Тамбовському пороховому заводі, вогонь охопив площу понад 300 квадратних метрів, будівля зруйнована. У РФ вже визнали, що на території підприємства знайшли фрагменти безпілотника.

Вас також можуть зацікавити новини: