Відвідувач ресторану вбив злодія / фото Ranchito Taqueria

Відвідувачі ресторану Ranchito Taqueria в Х'юстоні були шоковані, коли до закладу увійшов озброєний чоловік в чорній масці та в рукавичках і почав вимагати гроші. Але один з гостей не розгубився і почав стріляти в грабіжника.

Поліція Техасу зараз хоче допитати чоловіка, який убив озброєного грабіжника в ресторані, повідомляє FoxNews. Правоохоронці уточнили, що звинувачення йому не були висунуті, але необхідно встановити його "роль у стрілянині".

Відео та звіти свідків свідчать про те, що підозрюваний, якому, за словами поліції, було близько 20 років, в чорній масці заходить у ресторан, направляє пістолет на відвідувачів і вимагає у них гроші.

Відео дня

Коли підозрюваний збирав гроші у відвідувачів, можна побачити, як озброєний чоловік наважується вистрілити в грабіжника. Він випустив щонайменше десять пострілів, серед яких один - в голову. Підозрюваний у пограбуванні помер.

Озброєний відвідувач забрав вкрадені гроші з тіла підозрюваного і повернув їх людям, після чого втік з місця події.

"Чоловік, якого він застрелив, здійснював пограбування, і, отже, застосування ним сили для захисту себе і невинних третіх осіб повністю виправдано в Техасі", — заявив журналістам колишній офіцер поліції Х'юстона, а нині юрист Томас Ніксон. "Він обґрунтовано побоювався серйозних тілесних ушкоджень або смерті", — додав він.

Грабіжник захопив заручників у Грузії

Раніше в грузинському місті Кутаїсі озброєний чоловік у камуфляжі захопив 12 заручників у філії "Банку Грузії". На тілі у нього було обладнання, схоже на детонатори. Грабіжник вимагав $ 2 мільйони, мікроавтобус і вертоліт, на якому він покине територію, прапор Росії та, ймовірно, рацію.

Вас також можуть зацікавити новини: