Ренд Пол переконаний, що Україна має "продати" росіянам ввідмову від НАТО / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У США немає грошей на те, щоб давати їх Україні, адже Америка сама по вуха у боргах. Про це заявив сенатор-республіканець Ренд Пол, якого цитує видання The Hill.

"Моя основна причина проти надсилання грошей в Україну полягає в тому, що у нас немає грошей. Гроші треба брати в борг. Отже, ви знаєте, ми винні Китаю трильйон доларів, вони купили наш борг на трильйон доларів. Нам доводиться фактично позичати гроші в Китаю, щоб відправити їх в Україну", – каже республіканець.

Він також висловив думку, що Україні варто відмовитися від курсу на членство в НАТО та виміняти це як поступку на припинення війни.

Відео дня

"Це єдине, що насправді є в України, про що вони можуть вести переговори. (...) Я думаю, що вони могли б домовитися про виведення військ. Немає гарантії, що росіяни виведуть війська, але це те, що варто запропонувати", – переконаний Ренд Пол.

Війна в Україні: фактор Трампа

Як писав УНІАН, Дональд Трамп розробив детальний план завершення війни в Україні, але він не буде розголошений до виборів. Як стверджують люди в оточенні екс-президента, Трамп планує просто казати всім, що він зупинить війну, аж доки його не оберуть.

Також ми розповідали, що в разі обрання Трамп хоче виставити країнам НАТО жорстку умову. Він вимагатиме підвищення витрат на власну оборону до 3% ВВП, але допомога Україні не повинна зараховуватися в цей показник.

Вас також можуть зацікавити новини: