Трагедія в Москві трапилася через гідроудар, з'ясували журналісти / скріншот

У Москві на території торгового центру "Времена года" люди обварювалися в окропі через те, що лопнула магістральна труба, яка входить у всю будівлю, тому її не могли перекрити.

Трубу прорвало через гідроудар (стрибок тиску), повідомляє ВЧК-ОГПУ в Telegram, посилаючись на відомості джерела. За даними співрозмовника, відповідальність за інцидент несе Московська об'єднана енергетична компанія, яка у червні проводила сервісні роботи, відключала гарячу воду, а потім поступово збільшувала тиск

"Винні влада Москві та МОЕК. Але їм це вкрай невигідно, простіше знайти цапа-відбувайла у вигляді головного інженера торгового комплексу", - заявив співрозмовник. За його словами, винні в інциденті ті, хто в МОЕК не встежив за тиском.

Відео дня

Цікаві новини Москви - сьогодні це варто знати

22 липня стало відомо, що в Москві у ТЦ "Времена года" на Кутузовському проспекті прорвало трубу з гарячою водою. За офіційними даними, загинули чотири людини. ЗМІ писали про 50 та 70 постраждалих. Журналісти з'ясували, що одна жінка живцем зварилася в окропі.

За словами очевидців, перед тим, як величезна труба лопнула, вся будівля торгового центру сильно завібрувала, а потім з'явився сильний потік гарячої води. РосЗМІ дізналися, що трубу прорвало в "преміальному гастрономі" на території виробничої лінії.

Вас також можуть зацікавити новини: