Хлопець з Ємену застряг в аеропорту "Внуково" / скріншот

У російському аеропорту "Внуково" застряг хлопець з Ємену. 24-річний Алі втратив можливість в'їхати у РФ або полетіти додому, та з 29 жовтня він сидить у транзитній зоні аеропорту без документів та їжі.

Про це пише Telegram-канал Mash, публікуючи його відеозвернення із закликом про допомогу.

"Алі поїхав жити в Росію в 2018 році. Залишатися в Ємені він не міг через громадянську війну. Цього літа закінчувався термін візи. Алі запропонували ненадовго виїхати за кордон, щоб оновити документи, і повернутися. За його словами, він вибрав Абхазію – там не вийшло. Тоді хлопець оформив Fan ID на матч Євро в Пітері, щоб був час зайнятися візою в Росії. Не встиг – термін дії Fan ID закінчився", – йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим хлопець вирішив зробити все у Туреччині, але там його розгорнули та відправили назад до Москви.

Читайте також"Трошки тварина": росіянка справила нужду в аеропорту Шанхая (відео)"Транзитна віза вже закрита, тому Алі не може нікуди подітися, щоб зайнятися звичайною. Без неї його можуть пустити, наприклад, на Гаїті, але, за словами Алі, прикордонники забрали паспорт та поки не віддають. За допомогою хлопець звернувся до волонтерів "Альтернативи". Сподівається не повторити долю Тома Хенкса у "Терміналі", – наголошується у підписі до його відеозвернення.

Раніше повідомлялося, як в аеропорту "Внуково" 43-річний неадекватний кубинець Дуенос Ордеро кілька годин повзав під стелею на висоті п'ятиповерхової будівлі.

Вас також можуть зацікавити новини