У російському аеропорту ловили "людину-павука" / фото twitter.com/kpru

У московському аеропорту "Внуково" 43-річний неадекватний кубинець Дуенос Ордеро кілька годин повзав під стелею на висоті п'ятиповерхової будівлі.

Відео того, як його знімали, опублікував Telegram-канал Shot.

"З аеропорту іноземця повезли обстежити в лікарню ім. Пирогова. Поки він повзав під стелею, нічого собі не пошкодив, але з медиками продовжував поводитися неадекватно. Зараз бешкетника помістили до психлікарні. Свої "викрутаси" він поки ніяк не пояснив", – йдеться у підписі до відео.

До цього повідомлялося, що чоловік приїхав в аеропорт один: "розмовляє іспанською мовою та ніяких вимог не висував".

"Як чоловік забрався під дах, невідомо. Висота близько 30 метрів", – говорилося в одному з повідомлень.

У прес-службі аеропорту розповіли, що чоловік забрався на небезпечну висоту по металевих конструкціях.

Читайте також"Не впізнаєш мене?": домофон не пускав додому п'яного росіянина, їхній "діалог" потрапив на відеоВідомо, що пасажир пробув під стелею понад чотири години. Він висів на трубах та намагався розхитати відбивачі.

Як пише Esquire, кубинець заявив, що знаходиться в аеропорту вже кілька днів в очікуванні свого рейсу. За його словами, він намагався поміняти квиток на більш ранню дату, але йому відмовили. У підсумку він вирішив привернути увагу до своєї проблеми екстраординарним способом.

Раніше повідомлялося, як росіянка влаштувала дебош у літаку, який прилетів до московського аеропорту з турецького курорту.

Вас також можуть зацікавити новини