Офіс

Як передає кореспондент УНІАН, пікетувальники вимагають зустрічі з керівництвом телеканалу для того, щоби добитися звільнення одного з його співробітників – Валерія Швеця.

Як розповіла журналістам голова громадської організації «Барви життя» Лідія Гончаренко, Швець працює керівником одного з відділів телеканалу і паралельно з цим має свій власний сайт, де стверджує, що громадські організації, які борються проти незаконних забудов у Києві, переслідують корисливу мету та є «п’ятою колоною» Кремля.

Читайте такожУ Києві активісти під СБУ вимагали закрити телеканал "Інтер" та депортувати політтехнолога Шувалова (фоторепортаж)

Відео дня

«Він відкрив сайт, на якому він розміщує матеріали про те, що ми – «п’ята колона» Кремля, що ми шантажуємо забудовників. Ми вимагаємо, щоби його звільнили й не розуміємо, чому він, працюючи на «Інтері», ще має такий сайт. Можливо керівництво телеканалу про це не знає?» – зазначила Гончаренко.

Також вона додала, що після пікетування телеканалу активісти підуть до Шевченківської прокуратури міста Києва для того, щоби вручити повідомлення про злочини із боку Швеця, а саме, за ст. 170 (перешкоджання громадській діяльності) і ст. 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Як передає кореспондент УНІАН, активісти стукали у ворота телеканалу, однак до них ніхто не вийшов.