фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Києві, коментуючи вчорашній обмін Савченко на російських спецназівців Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.

"Я думаю... Треба вирішувати всі інші "кейси" не одиночно, не окремо, як у випадку із Савченко, а колективно. Потрібно вирішувати, щоб одразу віддали не одну Савченко за двох Єрофєєва і Александрова, а, умовно кажучи, всіх десять за десять, що утримуються тут. А я точно знаю з першоджерела, що тут є ще російські військовослужбовці в Україні, які потрапили в полон в результаті і в ході бойових дій на Донбасі. Це означає, що обмінний матеріал є, і вести переговори можна", - заявив Фейгін.

Читайте такожУ Кремлі не знають, чи повернуться Александров і Єрофєєв на військову службу, про нагороди теж мова не йде

Відео дня

При цьому за подробицями він порадив звернутися до президента України Петра Порошенка.

"На жаль, це вам треба звернутися до вашого президента", - сказав Фейгін.

Як повідомляв УНІАН, Голосіївський районний суд Києва 18 квітня засудив затриманих на Донбасі Єрофєєва і Александрова до 14 років позбавлення волі кожного.

Президент України Петро Порошенко підписав указ про їхнє помилування.

25 травня відбувся обмін Єрофєєва і Александрова на незаконно засуджену в РФ українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко.

У той же день Порошенко вручив Савченко орден "Золота зірка Героя України". Указ про присвоєння їй звання "Герой України" був підписаний 2 березня 2015 року.