false

У Києві 19 лютого 2020 року відбудеться безкоштовна конференція «Як створити прибутковий бізнес у Китаї: умови, кроки та перспективи розвитку на шляху Україна-Китай», на яку запрошуються представники малого та середнього бізнесу всіх галузей економіки.

На заході спікери-практики ознайомлять з інформацією про маркетингові, організаційні, юридичні та соціокультурні аспекти, політику Китайської держави щодо бізнесу. Практичні знання дозволять українським компаніям розуміти, як впевнено розвивати бізнес у Китаї.

Організатором цієї широкомасштабної події є Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Київ, оснований на базі Київської торгово-промислової палати. Проєкт підтримує Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. 

Відео дня

— Китай є одним з головних торговельних партнерів. Товарообіг уже досяг $5,5 млрд. Але ми маємо від’ємне сальдо: імпорт перевищує експорт. Український бізнес прагне вийти на китайський ринок, який зацікавлений у наших продуктах харчування, сільськогосподарській продукції та машинобудуванні. Конференція допоможе зрозуміти: як експортувати нашу продукцію. В цьому допоможуть спікери-практики, які знають тонкощі китайського ринку, — зазначає віце-президент Київської торгово-промислової палати, куратор спільної програми з ЄБРР Віталій Майстренко.

 Конференція відбудеться 19 лютого 2020 року з 10-00 до 18-00 в конференц-залі Київської ТПП  (8-й поверх) за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 55.

 Участь у заході безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова до 18.02.2020, форма онлайн-реєстрації: https://form.jotform.com/200283068742352

Програма заходу та деталі за посиланням http://kiev-chamber.org.ua/uk/17/1963.html