15 березня  Міністр оборони Україні Юрій Єхануров планує відвідати Центр морських операцій ВМС України, оглянути його командний пункт та корабель управління “Донбас”.

На корветі “Тернопіль” глава оборонного відомства здійснить вихід у море, де в районі проведення тактичних навчань спостерігатиме за відпрацюванням дій військових моряків з боротьби за живучість корабля на ходу, пошуку підводного човна у взаємодії з морською авіацією, пошуком та рятуванням особового складу, що плаває на воді, та евакуацією поранених і хворих з аварійного корабля, а також веденням спеціальних дій при відбиті нападу терористичних груп.

Також Єхануров планує здійснити обліт на вертольоті Мі-8 військових частин Збройних Сил України, що дислокуються на території автономії. Зокрема, у селищі Приморському Міністр оборони України відвідає Державний науково-випробувальний центр ЗС України.

Відео дня

Наприкінці робочої поїздки Міністр оборони України Юрій Єхануров виступить у прямому ефірі перед глядачами телерадіокомпанії “Бриз”.