Наразі на місці пошуків 18 українських моряків з судна «Нафтогаз-67» (прапор України, належить ДАТ "Чорноморнафтогаз"), яке затонуло напередодні в Південно-Китайському морі біля берегів Гонконгу, туман, недостатня видимість.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Сімферополі повідомив голова правління Державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз» Анатолій ПРИСЯЖНЮК.

«Проводяться аварійно-рятувальні роботи. Але, на жаль, там зараз туман», - сказав А.ПРИСЯЖНЮК, додавши, що через це є певні складнощі. Температура води становить 20 градусів, є невелике хвилювання моря.

Відео дня

Глава правління ДАО «Чорноморнафтогаз» повідомив, що увечері 22 березня в умовах туману суховантажне судно з материкового Китаю зіткнулося з судном «Нафтогаз-67». Судно ”Нафтогаз-67” пішло на дно. «За словами капітана, судно затонуло упродовж 5 хвилин», - сказав А.ПРИСЯЖНЮК.

Як повідомляв УНІАН, на судні ”Нафтогаз-67” перебувало 25 осіб – 24 українців і один представник Китаю. 7 членів екіпажу – один громадянин Китаю і 6 українців - при зіткненні перебували на верхній палубі і були підібрані рятувальниками у відкритому морі. 18 українських моряків наразі вважаються зниклими без вісти. Рятувальні роботи продовжуються.