@ManobalaV

У столиці Індії - Нью-Делі - з'явилися будки, в яких будь-який бажаючий може зробити селфі з прем'єр-міністром країни Нарендрою Моді. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на Quartz.

За інформацією видання, всього в місті встановлено близько 1500 автоматів на ринках і в торгових центрах. Тих, хто хоче сфотографуватися з прем'єром, просять встати ліворуч, а праворуч на селфі накладається зображення Моді. В кожній будці знаходиться смартфон і екран, на якому можна побачити попередню фотографію. Отриманий знімок відправляється по електронній пошті або по смс.

Читайте такожВ Індії троє студентів загинули, бо вирішили зробити селфі на тлі поїзда

Відео дня

Так звану кампанію «селфі з Моді» приурочено до виборів у Законодавчі збори Делі, які відбудуться 7 лютого. Таким чином, як зазначає видання, правляча партія «Бхаратія Джаната парті» (БДП) хоче залучити голоси молоді.

@ipardeepsharma

Всього за десять днів в Індії було зроблено понад 70 тисяч селфі. Це не перший раз, коли правляча партія і особисто прем'єр-міністр залучають нові технології під час виборчої кампанії. Так Нарендра Моді під час своєї передвиборної кампанії використовував голограми для проведення зустрічей з електоратом.