У Бельгії близнюки уникнули покарання за бійку / фото УНІАН

У бельгійському місті Льовен два брати-близнюки брали участь у вуличній бійці, але через їхню схожість у суді не змогли довести провину жодного з них.

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на BBC.

Читайте такожУ графу вписати - два батька: в Бразилії чоловіки-близнюки відмовилися визнавати дитину - платити аліменти будуть обидва

Відео дня

28-річних Ібрагіма і Мурата А у жовтні 2015 року звинуватили у заподіяння шкоди людині. Брати вступили в бійку через те, що коли один з них упав з велосипеда, перехожі засміялися. Один з братів сердито відреагував та вдарив перехожого чоловіка, а другий спробував утримати свого близнюка, схопивши його за спину.

Хоча обох братів викликали на допит, тільки один прийшов та стверджував, що він спочатку намагався зупинити брата, який напав на чоловіка, але потім сам завдав удару.

Однак його свідчення не були підтверджені записами камер, правоохоронці не змогли розрізнити братів на відео, і, зрештою, кадри не використовувалися в суді. Свідки надавали докази у справі, але також не змогли розрізнити братів на відео.

Суд вирішив, що немає достатніх доказів для засудження обох близнюків. "Очевидно, що один з них активно намагався втримати другого за спину. Тому його не можна судити ні як злочинця, ні як співучасника", - заявив суддя.

Зазначається, що обидва чоловіки раніше судимі. У 2011 році один з них отримав умовний термін позбавлення волі за крадіжку з насильством, а його брата виправдали через суперечливі докази.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Бразилії брати-близнюки відмовилися зізнатися, хто батько дитини. Суд вирішив, що аліменти платитимуть обидва.