Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп, виступаючи увечері в четвер, 15 серпня, на мітингу в Нью-Гемпширі висміяв одного з учасників.

Пізніше з'ясувалося, що чоловік - прихильник Трампа, повідомляє ТСН з посиланням на The Hill.

Президент США запропонував Френку Доусону зайнятися спортом, щоб позбутися зайвої ваги. "У цього хлопця серйозні проблеми з вагою. Іди додому. Почни займатися спортом. Виведіть його звідси, будь ласка", - заявив Трамп.

Відео дня

Виступаючи на мітингу, Трамп побачив в натовпі Френка Доусона, коли той стояв поруч з опонентами президента США - охорона виводила їх з мітингу після того, як ті почали шуміти.

Судячи з усього, президент не розгледів, що на Доусоні була футболка з написом "Трамп-2020". Президент вирішив, що це один з його противників і вирішив його висміяти.

Читайте такожТрамп захотів купити Гренландію і вже обговорював цю ідею з радниками - ЗМІ

Коли виявилося, що Доусон - прихильник американського президента, Трамп спробував загладити незручність - він подзвонив йому з борту президентського літака. Fox News повідомляє, що Трамп не став вибачатися, однак "подякував йому за підтримку".

Френк Доусон, який потрапив в центр загальнонаціональної уваги, заявив, що зауваження Трампа його не образили - він як і раніше залишається прихильником президента.

"Вважаю, він подумав, що я беру участь в цьому [в протестах], але я не протестував. Я був серед прихильників. Все добре. Я люблю цього хлопця. Він - найкраще, що коли-небудь відбувалося з цією країною", - заявив він.

Френк Доусон / REUTERS

Раніше повідомлялося, що президент Дональд Трамп запропонував відкрити в США нові психіатричні лікарні.