У центрі Одеси біля головної міської ялинки невідома дівчина виконала еротичний танець у відвертому «новорічному» костюмі.

Про це повідомив комунальний заклад «Центр-077» Одеської міської ради, яке також оприлюднило відповідний відеозапис, знятий з камери відеоспостереження, встановленої на Думській площі, де біля будівлі мерії встановлена головна ялинка міста, а також святкові світлодіодні інсталяції.

Читайте такожЛондонській паб пропонує гостям облизувати пивні стіни (фото, відео)

На відео зображено, як дві дівчини прийшли на зазначену площу. Одна з них знімає верхній одяг (схоже, на куртку) і залишається в червоних трусах і топі, на її голові – біла шапка, на ногах - білі кросівки.

Потім невідома стає на написи «2020», яку комунальні служби встановили біля ялинки. Дівчина починає робити рухи руками, ногами, стегнами і інші, характерні для еротичних танців.

Зокрема, вона присідає, широко розставивши ноги, низько нахиляється, високо піднімає ноги і т. д.

Аналогічні рухи дівчина повторює, піднімаючись цифри, а також біля ялинки і на розташованій біля її підніжжя світлодіодній інсталяції в стилі новорічної казки Ернста Теодора Гофмана «Лускунчик».

Всі ці дії супутниця «танцівниці» фіксувала на мобільний телефон.

На запису видно, як повз проходять люди і дивляться на події.

У вищеназваному комунальній установі, яка спеціалізується, зокрема, на зовнішньому спостереженні, відзначають, що невідомі дівчата перетворили площу біля мерії в імпровізований танцпол.

«Можна було б тільки порадіти за велику кількість яскравих і креативних особистостей у рідному місті... Хочемо побажати юним талантам великих успіхів у пошуку нових творчих форм і ідей», - заявили в установі.

При цьому комунальники висловили сподівання, що в процесі цього пошуку» молоді люди будуть рахуватися з думкою оточуючих і прийнятими суспільством нормами пристойності.

Як повідомляв УНІАН, 19 грудня в центрі Одеси відкрили 20-метрову ялинку з дюролайтом 4 км. Висота ялинки, зібраної з металевого каркаса і штучної хвої, – 20 метрів, ширина – 9 метрів. Вона прикрашена гірляндами і дюролайтом (прозорим шнуром, зі світлодіодами всередині), загальна протяжність яких становить близько 4 кілометрів. Основна прикраса - світлодіодна інсталяція в стилі новорічної казки Ернста Теодора Гофмана «Лускунчик».