Напередодні поїздки в Ухань пес подер закордонний паспорт своєї господині / dailymail.co.uk

Мешканку Тайваню від смертельного коронавіруса нового типу, який лютує у Китаї, врятував її собака на прізвисько Комі.

Читайте такожУ "Сімпсонах" знайшли передбачення смертельного коронавірусуПро це сама жінка розповіла таблоїду The Daily Mail.

За її словами, пес покремсав її закордонний паспорт напередодні поїздки до Уханя, який нині є епіцентром поширення смертельного захворювання.

Відео дня

«Спасибі, що ти знову захистив мене. Мені так пощастило зустріти тебе, мій маленький», – написала жінка на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що жінка рада, що все склалося саме так, адже коли вона збиралася до Уханя, про спалах коронавіруса ще не було відомо.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження у місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавіруса - 2019 nCoV. Вірус передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Жінка подякувала своєму улюбленцю за те, що він її захистив / dailymail.co.uk

Станом на 27 січня випадки захворювання виявлені у Гонконгу, Макао, Тайвані, а також в Австралії, В'єтнамі, Канаді, Малайзії, Непалі, Сінгапурі, США, Таїланді, Франції, Південній Кореї та Японії.

Кількість хворих в Китаї становить 2794 людини, померли 80 осіб.