Італійці на балконах грають на інструментах / Getty Images

Щоб відчувати себе менш самотніми, італійці, які змушені сидіти по домівках через карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу Covid-19, виходять на балкони, співають і танцюють.

Читайте такожPornhub відкрив безкоштовний преміум-доступ через коронавірусВідео і фото того, що відбувається, користувачі активно публікують в соцмережах.

Як відомо, з 10 березня в Італії жорсткий карантин. Влада заборонила пересуватися по країні без поважних причин, ресторани та частина магазинів закриті.

Відео дня

Число заражених коронавірусом Covid-19 у країні перевищила 17 тисяч. Понад 1200 осіб загинули. Величезна кількість людей виявилися ізольованими у своїх будинках.

Як повідомляв УНІАН, в Україні на сьогоднішній день зафіксовано три лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом, один – з летальним результатом.

11 березня Кабінет міністрів прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня. Зокрема, на три тижні закрито навчальні заклади, скасовано проведення всіх масових заходів в країні. Строки карантину можуть змінитися в залежності від епідемічної ситуації в Україні.