Правоохоронці переслідували порушницю близько 23 хвилин / скріншот

Поліція міста Лафкін (штат Техас, США) опублікувала відеозапис того, як жінка, підозрювана в крадіжці товарів із магазину, викрала позашляховик. Правоохоронці переслідували порушницю близько 23 хвилин, як повідомляє Tjournal.

33-річна Тоша Фей Спонслер (Toscha Fay Sponsler) була затримана за підозрою в крадіжці товарів із магазину косметики та парфумерії. Один з правоохоронців надів на жінку наручники і посадив на заднє сидіння поліцейського позашляховика, пристебнувши її ременем безпеки.

Спонслер скористалася відсутністю поліцейських, які були зайняті оглядом речей підозрюваної, і проникла на водійське сидіння машини. Після цього вона завела мотор і спробувала втекти.

Відео дня

Читайте такожУ Нідерландах "заарештували" 99-річну бабусю, яка все життя мріяла про це (фото)

Через 23 хвилини переслідування на швидкості більше 100 кілометрів на годину, Спонслер не впоралась із керуванням та вилетіла на узбіччя. Після цього жінку затримали. Їй пред'явили п'ять звинувачень у тяжких злочинах: втечу з погрозою застосування зброї, напад при обтяжливих обставинах, несанкціоноване використання транспортного засобу, зберіганні наркотиків і опір при арешті.