37-річний мийник вікон з Нью-Йорка Альсідес МОРЕНО під час роботи впав з 47-го поверху, проте залишився живий і опритомнів.

Як повідомляє Газета.ру, що мийник після падіння з висоти близько 150 м, опритомнів, почав розмовляти і, як чекають лікарі, згодом знов зможе ходити. «Якщо ви вірите в чудеса, то саме це з ним і сталося», - вважає головний хірург лікарні Філіп БАРІ. Після падіння потерпілий був госпіталізований з численними переломами обох ніг, правої руки і зап`ястя, пошкодженнями грудей, ділянки живота, хребта і кровотечею в мозку.

А.МОРЕНО зробили трахеотомію, підключили до апарата штучного вентилювання легенів і провели дев`ять ортопедичних операцій, йому було перелито 11 літрів донорської крові.

Відео дня

А.МОРЕНО, батьку трьох дітей, ще мають провести кілька операцій, зокрема на хребті. Крім того, лікарі не виключають, що згодом у потерпілого можуть виникнути ускладнення, зокрема небезпечні для життя. Проте, поки що лікарі сповнені оптимізму стосовно його одужання, хоча і не кажуть упевнено наскільки воно може виявитися повним.