Жінку знайшли мертвою у 2018 році / dailymail.co.uk

Суд в Буенос-Айресі, Аргентина, вирішив допитати папугу, який запам'ятав останні слова вбитої господині.

Читайте такожУ Нідерландах пограбували магазин: поліція затримала папугу (фото)Про це пише Daily Mail.

Зазначається. що 46-річна Елізабет Толедо здавала кімнату трьом чоловікам. У 2018 році жінку зґвалтували і вбили. У вбивстві підозрюються двоє з її мешканців: 51-річний Мігель Сатурін'о Ролон і 62-річний Хорхе Рауль Альварез. З третього чоловіка підозри були зняті після того, як він надав алібі.

Відео дня

Один з поліцейських, які працювали на місці подій, почув з квартири жіночий крик і слова: «Ні, будь ласка, відпустіть мене». Він заглянув в кімнату, але виявив тільки оголене тіло Толедо, яке лежало на матраці на підлозі, і клітку з папугою.

Поліцейський вважає, що папуга повторював останні слова жертви. Сусід жінки підтвердив, що папуга регулярно повторював ці слова. Коли один з чоловіків вдарив Толедо, папуга сказав: «Чому ти мене вдарив».

В якості доказів сторона обвинувачення враховує слід укусу на передпліччі жертви, який, як вони стверджують, збігається з відбитком зубів Ролона. Знайдені на тілі Толедо зразки ДНК, на думку прокурорів, можуть довести причетність Альвареза до зґвалтування і вбивства.