Спробуйте знайти білочку / Колаж УНІАН / фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Розглядання оптичних ілюзій - це чудовий спосіб відволіктися від рутини та перевірити свою спостережливість за склянкою чаю чи кави.

Сьогодні УНІАН підготував для вас не дуже складну, однак дуже милу фотоілюзію. Ви маєте уважно подивитися на зграю кабанчиків у лісі, які потрапили в об'єктив фотографа, а потім спробувати відшукати маленьку білочку.

Якщо готові випробувати себе, то починайте просто зараз. Але пам'ятайте, що знайти пухнасту тварину треба всього за 6 секунд.

Відео дня
фото УНІАН

Як це завжди буває з фотоілюзіями, одразу нашим очам дуже складно відшукати на фото замаскований предмет чи живе створіння. Люди, які полюбляють такі завдання, зазвичай вже мають власні способи швидкого пошуку.

Де ж знайти білочку?

Впевнені, що ви вже впоралися з цією оптичною ілюзією, та знайшли тварину на одному з дерев.

фото УНІАН

Інші задачки для перевірки уважності:

Раніше ми публікували оптичну ілюзію з цифрами - на картинці зображено велику кількість трійок, серед яких заховали одну зайвк цифру. Якщо ви зможете знайти її за 7 секунд, то можете пишатися собою.

Також спробуйте відшукати на фото з тваринами маленького їжачка - така головоломка під силу далеко не всім, навіть дуже досвідченим "гравцям".

Вас також можуть зацікавити новини: