Розшукайте напрочуд швидко вісімку серед трійок / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Загадки, головоломки та оптичні ілюзії, пов'язані з пошуком певних предметів за обмежену кількість часу, чудово впливають на здатність людини концентрувати увагу й допомагають перевірити, чи наділена певна особа чудовим зором.

Якщо ви зможете розшукати на оптичній ілюзії за 7 секунд цифру 8, то зір у вас точно завидний. УНІАН створив напрочуд непросте завдання - цифра захована серед великої кількості трійок, які можуть зливатися, й через це число 8 складно розшукати, тим паче за такий короткий проміжок часу.

Будьте готові до того, що потрібно буде майже миттєво "просканувати" багато рядів із цифрами 3. Головне - не розгубитися, а уважно вишуковувати те число, яке серед трійок заховали.

Відео дня

Якщо ви вже налаштовані на непросту роботу - вмикайте якийсь гаджет, на якому можна слідкувати за часом, та шукайте число 8. 

Розшукайте вчасно вісімку серед трійок / колаж УНІАН

Не розчаровуйтесь у собі, якщо з першого разу не зможете знайти необхідну цифру. Не забувайте, що людину кращою роблять тренування. Тому - просто ще раз візьміться за пошуки.

Ось правильна відповідь на оптичну ілюзію з цифрами - вісімка у п'ятому ряду знизу.

Вісімку заховали внизу оптичної ілюзії / колаж УНІАН

Така дивовижна головоломка опублікована у мережі - спробуйте впоратися

На малюнку зображено великого бізона, який знаходиться у загородженні, і десь біля цієї тварини є невелика пташка - горобець. 

Бізона, звичайно відразу всі помічають, а з птахом ситуація зовсім інша. Лише обдаровані люди на малюнку за 7 секунд зможуть розшукати горобця. Головне - не розглядайте довго бізона, бо так ви можете втратити час і програти. 

Вас також можуть зацікавити новини: