Папуг ізолювали через лайку / фото alev.biz

У британському графстві Лінкольншир в парку дикої природи тимчасово ізолювали п'ятьох папуг породи жако через те, що вони почали ображати відвідувачів.

Читайте такожНа карантині не витримують навіть пернаті: у Хорватії папуга втік з квартири і відмовлявся повертатись (відео)Як пише Independent, Птахи з'явилися в парку дикої природи 15 серпня. За словами виконавчого директора Стіва Ніколса, вони почали вчити один одного непристойностям, перебуваючи на карантині в одній кімнаті. Ніколс розповів, що лайка птахів веселила співробітників зоопарку, що тільки розохотило папуг.

«Протягом останніх 25 років ми приймали папуг, у яких іноді бувають проблеми з лексиконом, і ми дійсно до цього звикли. Це завжди смішно. Але випадково ми взяли п'ять за один тиждень, і оскільки всі вони були поміщені в карантин, це означало, що кімната була просто забита лайливими птахами. А чим більше вони лаються, тим частіше ви смієтеся, і вони знову починають лаятися», – зазначив директор зоопарку.

Парк виставив птахів на огляд, коли знову відкрився після карантину, але вони почали ображати відвідувачів.

«Буквально через 20 хвилин нам повідомили, що вони облаяли клієнта, а на адресу людей з наступної групи висловили всілякі нецензурні вирази», – додав Ніколс.

У підсумку птахів ізолювали, помістивши у вольєр в оточенні інших птахів. У парку сподіваються, що сторонні шуми гарно на них вплинуть. Пізніше їх випустять в різних місцях.

Вас також можуть зацікавити інші курйозні новини