П'ятий фільм розширеного всесвіту DC випадково показали раніше прем'єри / постер до фільму

Сервіс HBO Max помилково замість нового фільму про «Тома і Джеррі» включив режисерську версію «Ліги справедливості» Зака Снайдера, прем'єра якої запланована на 18 березня.

Читайте такожАмериканець випадково сходив на побачення з геєм та поділився враженнямиЯк пише Variety, за словами представників онлайн-кінотеатру, помилку усунули за пару хвилин.

До того моменту деякі глядачі вже змогли подивитися близько двох годин супергеройського фільму, поки трансляцію не відключили.

Відео дня

У процесі перегляду якість зображення ставала все гірше і гірше. Додивитися чотиригодинну «Лігу справедливості» до кінця не вдалося нікому.

«Ліга справедливості»: версія Зака Снайдера

  • Версія являє собою «Лігу справедливості», п'ятий фільм розширеного всесвіту DC, оригінальне творіння Зака Снайдера до того, як він пішов з поста режисера.
  • Головні ролі виконали Бен Аффлек, Генрі Кавілл, Галь Гадот, Езра Міллер, Джейсон Момоа, Рей Фішер, Джеремі Айронс, Дайан Лейн, Конні Нільсен, Джаред Лето та Дж. К. Сіммонс.
  • Версія оповідає про Лігу справедливості (Бетмен, Супермен, Чудо-жінка, флеш, Аквамен і Кіборг) – команду, яка протистоїть навалі Степового вовка та його армії парадемонів.
  • Прем'єра повинна відбутися на HBO Max 18 березня 2021 року.