twitter.com/PopCrave

Акторка, яка зіграла дитину-сонце у "Телепузиках", оголосила про свою вагітність. Користувачі мережі відреагували мемами про те, що почуваються "дуже старими".

Як повідомляє The Independent, минулого тижня акторка Джессіка Сміт, обличчя якої можна було побачити на початку кожного епізоду дитячого телешоу "Телепузики", оголосила про вагітність у соціальних мережах. 

28-річна Сміт написала: "Коли двоє перетворюються на трьох". Також дівчина опублікувала фото сонограми.

Відео дня
Дівчинка-сонечко з "Телепузиків" вагітна / twitter.com/PopCrave

Як тільки звістка про її вагітність поширилася, багато людей зіткнулися з екзистенційною кризою через те, що "сонячна дитина" з "Телепузиків" невдовзі народить власну дитину.

Сміт дебютувала в серіалі у березні 1997 року. Зйомки завершилися у 2001 році, а в 2014 відбулося перезавантаження, в якому з’явилася інша дитина.

"Ось нагадування про те, що ти старий", - прокоментувала одна з користувачок в X/Twitter, поділившись дописом із новиною про вагітність Сміт. 

"Мені не дуже подобається, скільки ми старіємо, але я вітаю її", - написав ще один користувач.

Інші також приєдналися до вітань та обговорень, опублікувавши меми.

Раніше Сміт поділилася світлиною з 9-річною дитиною. Багато хто вважав, що це її донька, але дівчинка виявилася племінницею.

Кілька років тому Сміт зізналася, що вона дитина "Телепузиків", написавши у Facebook: "Я вирішила, що настав час розповісти всім. Раніше я приховувала це, але після багатьох підбадьорень моїх друзів в університеті вирішила відкрити цю таємницю. Я - сонце з "Телепузиків".

Сміт також пригадала, як відбувалися зйомки. За її словами, батько з плюшевим ведмедиком стояв за кадром, щоб донька розсміялася. "Це, очевидно, спрацювало", - пригадала дівчина.

Раніше стала відома причина смерті англійського актора Саймона Шелтона Барнса, виконавця ролі Тінкі-Вікні у популярному дитячому телешоу "Телепузики" виробництва британської телерадіокомпанії BBC. Він помер через кілька днів після дня народження.

Вас також можуть зацікавити новини: