Тест на особистість і характер / УНІАН

Психологи кажуть, що людина, сідаючи на стілець або крісло, приймає ту чи іншу позу не просто так. Це обумовлено її таємними рисами характеру. Бувають різні психотипи особистості - тест по картинках підкаже, до якого з них відноситеся ви.

Швидкий тест на характер по позі, в якій ви сидите - виберіть картинку

Даний тест на особистість і характер допоможе дізнатися, які у вас є негативні і позитивні сторони, а також яка ви людина. За допомогою подібної діагностики можна краще пізнати себе або свого знайомого - досить лише звернути увагу на те, як він тримає ноги, коли сидить.

Цікавий тест по позі, в якій сидить людина / УНІАН
  • Прямі коліна, руки лежать на ногах

Якщо ви сидите саме так, а ваші ноги знаходяться як ніби-то під кутом 90 градусів, значить, ви раціональний, чесний і прямолінійний. Є впевненість в собі, на життя дивіться позитивно і володієте здоровою самооцінкою. В емоціях стримані, вмієте контролювати їх. Не пліткуєте, не пустословите, говорите тільки по справі. Ви лояльна і віддана людина, можете піти на поступки. Вмієте підтримати і вислухати, ваші друзі вважають, що вам можна довіряти. 

Відео дня

Цікавий факт: роботодавці частіше беруть на роботу людей, які проходять співбесіду, сидячи в такому положенні. Вважається, що вони більш впевнені в собі, ніж інші кандидати.

  • Ноги широко розставлені, коліна нарізно

Людина, яка, сідаючи, розставляє коліна в різні боки, досить егоцентрична. Оточуючі можуть думати, що ви цікавитеся тільки собою - вам немає ніякого діла до інших людей. Така особистість випромінює потужну енергію, намагається зайняти якомога більше простору і домінувати над іншими людьми. Однак психологи стверджують, що це - ознака низької самооцінки і невпевненості в собі. 

Можете легко відволікатися і не вмієте зосереджуватися на чомусь одному, однозадачні. Постійно турбуєтеся, що щось піде не так - у вас дуже багато страхів. Регулярно тікаєте від зобов'язань і відповідальності, не можете чітко сформулювати свої думки. Якщо ви зустрічаєте опір і незгоду зі своєю точкою зору, то відразу стаєте агресивними. 

  • Поза "нога на ногу"

Така поза говорить про те, що ви товариська людина і з вами приємно мати справу. Маєте розвинене почуття емпатії, ніколи нікого не засуджуєте. Сповнені ідей і творчості, є дуже артистичною людиною. Обережні, не довіряєте всім підряд, багато свої думки тримаєте при собі - для того, щоб пустити людину в своє життя, берете багато часу. 

Доброзичливі, але друзів у вас небагато - лише вузьке коло найближчих. Частіше ви зосереджуєтеся на собі, часто рефлексуєте. Не любите гучних вечірок, віддаєте перевагу тихий дозвілля. Ви харизматична людина, комфортно відчуваєте себе у власній особистості - у вас немає потреби комусь щось доводити. 

  • Схрещені щиколотки

Ви елегантна людина, витончена та освічена. Можете надихати і мотивувати людей, вмієте працювати заради досягнення цілей. Зберігаєте спокій і впевненість в будь-якій ситуації, також стримані, тому оточуючим нелегко відразу дізнатися ваш потенціал. Рішення приймаєте повільно, ретельно все зважуючи і обмірковуючи. Вмієте приховувати невпевненість в собі або ситуації, тому стежте за зовнішністю, щоб люди не зрозуміли, що ви в чомусь сумніваєтеся. У вас відмінна здатність слухати людей, ви ніколи не відкриваєте чужих секретів, тому вам довіряють. 

  • Одна нога лежить на іншій паралельно підлозі

Така поза вказує на владну людину, яка дуже впевнена в собі. Ви займаєте чудову позицію в суспільстві, вважаєте себе вище за інших. Любіте керувати людьми і домінувати, завжди задоволені власними проявами. Приймаючи таку позу, відчуваєте себе в безпеці. Важко працюєте заради своїх цілей, домагаєтеся 100% результату. Кар'єра для вас - найголовніше, причому, вибираєте діяльність цікаву, не терпите рутини.

Ви схильні до суперечок і суперництва, часто конфліктуєте. Ретельно стежите за своєю зовнішністю, вважаєте, що все повинно бути ідеально. Приховуєте особисте життя від сторонніх. В коханні віддані і вірні навіть у найважчі часи.

Вас також можуть зацікавити новини: