Більшість людей вражені точністю цього тесту / Колаж УНІАН, фото depositphotos.com, скріншот

Недавній психологічний тест викликав фурор в соціальних мережах, вразивши увагу глядачів своєю точністю. Інфлюенсер Міа Ілінь у своєму відеоролику в TikTok запропонувала глядачам пройти тест по картинці, стверджуючи, що сприйняття і інтерпретація зображення людиною буде варіюватися в залежності від її основних цінностей.

Подивіться уважно на запропоноване зображення. Те, на що ви звернете увагу першим – блакитне небо або хмари у формі птаха - розкриє вашу особистість і визначить, як на вас вплинув минулий рік.

Що ви побачили першим -  небо чи птаха? / скріншот

Як стверджує Міа, ті, хто першим бачить небо, гарно володіють собою і не зупиняються, доки не досягнуть своїх цілей. Вона підкреслює, що при цьому основною ціллю таких людей буде не багатство, а спокій та щастя для близьких людей.

Відео дня

Щодо тих, хто першим побачить птаха, Міа припускає, що цього року вони зіткнулися з численними проблемами та несприятливими ситуаціями. Водночас вона заявляє, що хороші речі трапляються з тими, хто працює над їх досягненням, і переконує, що в майбутньому вас обов'язково очікуватиме щось позитивне.

Відео викликало великий відгук у глядачів, набравши понад 3000 лайків, і більшість коментаторів висловлювали захоплення точністю тесту.

Раніше УНІАН публікував короткий психологічний тест на характер за звичкою сміятися.

Вас також можуть зацікавити новини: