Тест на тип особистості по довжині мізинця / УНІАН

Форма і довжина пальців - це не просто генетична особливість людини, а й унікальний маркер, за яким можна дізнатися про людину багато. Психологи стверджують, що навіть розмір мізинця має значення - на основі цих даних складено наш тест особистості.

Який у вас тип особистості - тест на пальцях

Для того щоб з'ясувати, які у вас основні риси характеру, чим варто пишатися, а що потрібно опрацювати, до чого є схильності, і чого варто побоюватися, рекомендуємо пройти тест на визначення особистості. Виберіть на малюнку довжину мізинця, яка найбільше відповідає розміру вашого пальця.

Виберіть мізинець, схожий на ваш / УНІАН

Тест на визначення типу особистості - результати:

Відео дня
  • 1 - Мізинець коротше безіменного на одну фалангу

Якщо ваш мізинчик закінчується там, де починається верхня фаланга безіменного пальця, значить, ви добре усвідомлюєте свої бажання і потреби. Ви перебуваєте в гармонії з собою, випромінюєте позитивну енергетику, тому оточуючим людям комфортно поруч з вами. Як правило, не поспішайте з прийняттям рішень - ретельно зважуєте всі "за" і "проти".

Ви дисциплінована людина, вмієте організовувати себе та інших. Цілеспрямовані, впевнено йдете до своїх мрій. Працюєте над тим, щоб тримати емоції під контролем і даремно не "розпорошуватися". Не любите галасливі місця і компанії, найбільш затишно відчуваєте себе на самоті або на природі.

Ви добре балансуєте між екстравертом та інтровертом, можливо, ви амбіверт. Вас нелегко засмутити або вивести з себе, але чутливі до негативу - якщо хтось намагається вибити вас з колії, погіршується стан здоров'я.

Ви самостійні і незалежні, майже ніколи не радитеся з іншими, як вам жити і вести справи. Навіть якщо ваш спосіб життя не підходить оточуючим, це не стає причиною зміни тактики. Ваша характерна риса - балансування, це проявляється і в спілкуванні з людьми, і в їжі, і в інших аспектах.

  • 2 - Мізинець заходить за фалангу безіменного

Якщо вам вдалося швидко пройти тест на тип особистості, і ви бачите, що мізинець заходить за початок верхньої фаланги безіменного пальця, це говорить про ваші лідерські якості. Впевненість, напористість, впертість, бажання і можливість брати відповідальність - ваші найкращі риси. Ви звикли все аналізувати, добре помічаєте причинно-наслідкові зв'язки і закономірності.

Також подібна довжина мізинця вказує на людей артистичних і творчих. Ви можете вести за собою маси, надихати і мотивувати. Часто висловлюєте себе в мистецтві, генеруєте багато цікавих ідей. Емпатія - ще одна важлива якість, яка допомагає поставити себе на місце інших. У вас виходить навчати людей вірі в себе, допомагати їм і протегувати. Однак, варто навчитися краще слухати тих, хто приходить за допомогою, і не нав'язувати свої ідеї.

Психологи кажуть, що ви дуже чарівні, люди тягнуться до вас і жадають спілкування. Ви залучаєте і чоловіків, і жінок без особливих зусиль, також володієте даром переконання. Любіть хвалитися своїми заслугами, але не справляєте негативного враження - про вас говорять тільки в приємному контексті.

  • 3 - Мізинець коротше безіменного більше, ніж на одну фалангу

Якщо ви бачите, що ваш мізинчик помітно нижче межі верхньої фаланги безіменного пальця, то ви дуже чуйна і емоційна людина. Не вмієте стримувати емоції, легко схильні до стресів і переживань. Ви вмієте зізнаватися в коханні, але вам складно висловити весь спектр своїх емоцій.

Швидше за все, ви емпат, більш того, якщо захочете, то можете навчитися тримати свої почуття під контролем і приймати рішення, керуючись розумом, а не серцем. Можливо, в дитинстві могли страждати від комплексів і страхів, але після 25 навчилися приймати свою індивідуальність і проявляти себе в ситуаціях, які раніше здавалися неможливими.

Не виносите зради - якщо людина вас знецінила, то ви не будете ображатися, а просто викреслите її з життя. Проте, до тих, хто доріг, важливий і проявляє любов, ви теж проявляєте найсвітліші почуття. До людей з нижчого соціального кола ставитеся з теплотою, не рахуючи їх гірше за інших. Вам подобається допомагати тим, хто цього потребує, Ви завжди готові віддати останнє на благо іншої людини.

Вас також можуть зацікавити новини: