Новорічна ялинка розповість секрети вашого характеру / фото ua.depositphotos.com

Незалежно від того, чи є ви прихильником класичного стилю, любителем мінімалізму або тим, хто пускає все на самоплив, вибір святкових прикрас може розповісти про вашу особистість набагато більше, ніж ви могли собі уявити, вважає експерт з поведінки Даррен Стентон.

Колишній співробітник правоохоронних органів Великобританії, Стентона називають "людиною-детектором брехні" завдяки його здатності вивідувати правду у підозрюваних. Він має ступінь психолога і вважається експертом з мови тіла

Експерт розповів, що новорічна ялинка може розповісти про свого власника.

Відео дня

Маленьке дерево

Вибір на користь маленької ялинки говорить про те, що людина не любить безладу і вважає за краще, щоб речі були прибрані певним чином. Організованість - важлива риса особистості таких людей.

Такі люди практичні і дотримуються дуже суворого порядку в повсякденному житті. Коли потрібно буде прибрати ялинку, це буде зроблено без зайвого клопоту. Така людина швидко повернеться до звичайного життя, як тільки закінчиться святковий сезон.

Прикраси своїми руками

Деякі люди вважають за краще робити прикраси своїми руками, оскільки це справжнє відображення їх особистості. Це, як правило, відкриті люди зі своєю думкою. Вони не проти, щоб їх вважали аутсайдером, тому зазвичай мислять нестандартно.

Вони також творчо підходять до своєї професії та способу мислення. Крім того, вони досить екологічні у своїх переконаннях, і для них важлива переробка відходів.

Занадто велике дерево

Люди, які ставлять занадто велику для кімнати ялинку, занадто амбітні та грандіозні. Вони дуже ризикують. Їм властиво бажання переборщити з чимось. При цьому вони схильні бути підприємцями, генеральними директорами або кимось іншим, де вони можуть мислити масштабно і нестандартно.

Ялинка буде займати всю кімнату, і неважливо, наскільки помилилися в розмірах, ця людина ніколи не визнає, що не права. Більш того, з роками ці люди захочуть поставити ще більшу ялинку.

Справжнє дерево

Люди, які обирають справжні, класичні ялинки, як правило, дуже традиційні. Їх Різдво з року в рік проходить однаково. Вони дуже старомодні.

Таким людям подобається дотримуватися традиції, пов'язаних з Різдвом. Це ті люди, які залишають склянку молока і печиво, незалежно від свого віку.

Сучасний штрих

Такі люди схильні одягатися в дизайнерський одяг і завжди виглядають бездоганно. Вони хочуть показати світові кращу версію себе, але не будуть перевантажувати ялинку. Вона буде стильною, з мінімальною кількістю вогнів, гірлянд і мішури.

Штучна ялинка

Ті, хто схиляється до вибору штучної ялинки, дуже методичні, процедурні і конкретні. Дістати прикраси з горища або з комори - це майже військова операція.

Вони прагнуть встановити свою ялинку в рекордно короткі терміни. Вони можуть повісити багато прикрас, але все повинно бути в певному місці.

Химерне дерево

Дивні люди завжди цікаві, тому що у них немає ніяких обмежень і почуття міри. Вони куплять занадто багато гірлянд і мішури. Вони будуть перевантажувати ялинку до тих пір, поки це буде можливо.

Такі люди виходять за рамки норми в тому, що стосується демонстративності і надмірної гучності. У повсякденному житті вони, ймовірно, товариські, досить гучні екстраверти.

Ідеальне дерево

Люди, які прикрашають свою ялинку ідеально, як правило, сміливі, товариські. Вони люблять, щоб все було на своїх місцях, а значить, певною мірою перфекціоністи. Вони дуже відповідально підходять до прикраси і не приймають допомогу.

У них є чітка система, і все повинно бути так, як бачать вони. У них такий менталітет - все має бути збалансованим та естетичним, інакше це буде їх дратувати. Ялинка повинна бути ідеально прямою, симетричною і збалансованою.

Перевантаженість прикрасами

Занадто багато вогнів і прикрас використовують гучні і товариські люди. Вони дійсно хочуть на Різдво викластися по повній. На верхівці ялинки можна побачити безглуздого ангела або зірку. Вони хочуть, щоб їх ялинка вважалася найбільшою і найкращою.

Такі люди схильні до благодійності. Це хороший слухач і з усією душею піклується про інших людей і змушує їх відчувати себе особливими.

Раніше УНІАН писав, що кардіолог назвала страви і напої, від яких потрібно відмовитися заради здорового серця.

Вас також можуть зацікавити новини: