Тест на характер / картинка УНІАН

Поза, в якій любить спати людина, багато говорить про нашу особистість. Саме уві сні, в максимально розслабленому стані, ми розкриваємося найкраще. Дослідник сну Семюель Данкелл встановив цей зв'язок у своїй роботі. "Те, як ми спимо, - це те, як ми живемо", - пише Данкелл у своїй книзі "Пози сну".

Пропонуємо вам пройти швидкий тест по позі для сну. Виберіть на зображенні позу, в якій ви спите найчастіше, і дізнайтеся, що ви за особистість.

Відео дня

На спині

Якщо ваша улюблена поза для сну - лягти на спину, то ви сильна і трохи замкнута людина. Ви не любите метушню і уникаєте конфліктів. Ви чесні і правдиві в спілкуванні. Свої думки залишаєте при собі, але не проти побути в центрі уваги. У домі ви дотримуєтеся чистоти і порядку. Будь-які важливі рішення ретельно обмірковуєте.

Багато близьких вважають вас похмурою людиною, проте вам властивий оптимізм. Ви любите життя і покладаєте великі надії на завтрашній день. У вас сильна особистість і велика цілеспрямованість у досягненні своїх цілей. Ви однаково вимогливі до себе і до оточуючих. Для вас важливий саморозвиток.

Якщо ви спите на спині у позі солдата, тобто з прямими руками і ногами, то у вас дуже високі вимоги до близьких. Зблизитися з вами непросто. Ви можете бути доброзичливим з малознайомими людьми, але вашими друзями стають одиниці.

Якщо ви спите на спині у позі морської зірки, з зігнутими ногами і руками, то ви - відкрита і доброзичлива людина. Вам подобається увага і слава. При цьому ви самі вмієте надати підтримку і щиро співчувати.

Поза ембріона

Поза ембріона для сну дуже популярна і зустрічається часто. Якщо ви спите, згорнувшись калачиком, як дитина, то ви суворі зовні, але сором'язливі всередині. Ви більше інтроверт, ніж екстраверт. Дуже потребуєте захисту, розуміння і ніжності. Вам подобаються творчі заняття, за допомогою яких ви можете висловити себе. Ви любите "тікати" від реальності у світ фантазій.

Найбільш комфортно ви відчуваєте себе в колі сім'ї або близьких людей, а ось на багатолюдних вечірках вам знаходитися не подобається. Ви боїтеся публічних виступів. Дослідник сну Семюел Данкелл в 1970-х роках описав, що любителі пози ембріона частіше переживають емоційні "гойдалки" і не люблять сюрпризи. Вони дуже бояться самотності і зради.

Тест на характер по позі для сну / фото ua.depositphotos.com

На животі

Для багатьох це найкраща поза для сну. Люди, які сплять на животі, грайливі і веселі, дуже прямолінійні і точно знають, чого хочуть від життя. Ви дуже волелюбні і не любите, коли вас змушують жити за чужими правилами. Часто відчуваєте внутрішнє занепокоєння або нервозність, але добре приховуєте свої емоції. У вас є акторський талант. 

Ви вольова, авантюрна і оптимістична людина. У будь-яких негараздах намагаєтеся знайти світлі сторони. Надовго запам'ятовуєте добрі вчинки і вмієте бути вдячними, але погано реагуєте на критику. Дослідження сну Данкелла показало, що люди, які сплять на животі, часто імпульсивні та невпевнені в собі. У житті їм не вистачає почуття захищеності.

На боці

Сон на боці найбільш поширений. Якщо вам подобається ця зручна поза для сну, то ви можете знайти спільну мову з ким завгодно. Ви дуже довірливі і часто підлаштовуєтеся під інших, легко можете стати жертвою обману або маніпуляції. Але також ви - щедра і добра людина, яка любить сім'ю, тварин і природу. Не ображаєтеся на конструктивну критику і вмієте вибачатися.

Якщо під час сну ви обіймаєте подушку руками або ногами, то ви - дуже турботлива людина. Вам подобається робити життя близьких кращим. Ви ставите свою сім'ю, друзів і половинку понад усе. Між роботою і сім'єю виберете останнє. Дуже віддані в коханні і вимагаєте відданості від партнера. Вам потрібні лише серйозні стосунки.

Якщо ви спите на боці з витягнутими вперед руками і зігнутими ногами, то ви - підозріла і закрита людина. Найбільше жадаєте справжнього кохання і міцної сім'ї. Не любите кардинальних змін, оскільки боїтеся розчаруватися. Рішення приймаєте повільно, але вперто їх дотримуєтеся.

Якщо ви спите на боці з прямими ногами і руками вздовж тіла, то ви легко приймаєте зміни і жадаєте нових вражень. Швидко піддаєтеся шкідливим звичкам. Любите подорожі. Не боїтеся ризикувати.

Вас також можуть зацікавити новини: