Тест по картинках / колаж УНІАН

Коли потрібно сховатися від яскравого сонця або від цікавих оточуючих, на допомогу завжди приходять сонцезахисні окуляри. Що цей аксесуар може розповісти про людину? Було помічено, що це не тільки засіб захисту, а й самовираження, а також спосіб дізнатися про свої найяскравіші риси характеру. Яку з цих пар виберете ви? Нижче - відповіді на тест.

Тест на істинну індивідуальність - виберіть свою пару окулярів

  • Пара 1

Ваш вибір говорить про те, що ви не знаєте, куди рухається життя, але ви готові до цієї подорожі. Ви спонтанні й любите, коли інші поводяться так само. І ще ви не дотримуєтеся норм, тому що занадто зайняті створенням своїх власних.

  • Пара 2

Якщо ви обрали цю пару, то це означає, що ви дуже спокійні і вмієте цінувати класику. Ви знаходите цінність у речах, які інші можуть не оцінити, і це захоплює у вас. Також ви любите триматися в тіні, але не проти час від часу виходити у світ, щоб показати людям, що ви ще тут.

Відео дня
  • Пара 3

Коли ви робите крок - ви робите його дуже впевнено. Так, ви впевнені в собі та в тих, хто вас оточує. Звісно, іноді вам може бути важкувато знизити темп і віддихатися, але люди, які вас оточують і дбають про вас, слідкують за тим, щоб ви не звели себе (і їх теж) з розуму.

  • Пара 4

Якщо ваш вибір припав на цю пару, то це означає, що ви - доволі мила людина, але інші знають, що ваш зухвалий бік може проявитися в будь-яку хвилину. Ви вмієте слухати і сприймати критику, але не дозволяєте людям йти у них на поводу. Ви можете робити все просто, але робите це з особливим стилем.

  • Пара 5

Ви не проти розділити світло софітів з іншими, але коли приходить ваш час блищати, то робите це з легкістю. Іноді ви можете бути трохи сором'язливим і поступливим, але насправді ви знаєте, коли потрібно підняти градус веселощів і - почати діяти!

  • Пара 6

Як людина, ви - холоднокровні, спокійні та зібрані. Ви вмієте плисти за течією і зберігати розслабленість, не дозволяєте дрібницям турбувати вас, бо знаєте - жодна мить не повинна бути змарнована даремно. Якщо у вас ще немає шкіряної куртки, то вам обов'язково потрібно її купити.

Ви можете пройти ще один тест на характер і вміння долати труднощі - просто подивіться, на якому пальці ви носите каблучку.

Вас також можуть зацікавити новини: