Вибір імені для дитини - одне з найважливіших рішень, які приймають батьки / фото ua.depositphotos.com

Вчителі, батьки і діти висловили думку, які імена у них найбільше асоціюються з неслухняністю, і навпаки - які імена частіше приписують хорошим хлопчикам і дівчаткам, пише The Mirror.

Вибір імені для дитини - одне з найважливіших рішень, які приймають батьки. І уявіть, що ви витратили дев'ять місяців на те, щоб придумати ідеальне ім'я для свого малюка, а потім виявили, що його пов'язують із поганою поведінкою. До того ж, деякі дослідження показують, що багато хто робить припущення і висновки про дитину, ґрунтуючись тільки на її імені.

"Ми знаємо, що існують сильні стереотипи, пов'язані з іменами. Подібні переконання можуть ускладнити завдання батькам щодо вибору", - зазначив керуючий директор My Nametags Ларс Б. Андерсен.

Відео дня

Імена Міа або Джек обрали як імена найнеслухняніших дітей у Великій Британії 2019 року. Зазначається, що ім'я Джек користується особливо поганою репутацією серед вчителів.

Коли ж мова заходить про імена, які приписують найрозумнішим і найприкладнішим дітям, то опитування показало на перших місцях такі - Ісла та Артур.

Список "найбешкетніших" імен

Хлопчики: Джек, Гаррі, Чарлі, Олівер, Джордж.

Дівчата: Міа, Елла, Ізабелла, Амелія, Софія.

Список "найрозумніших" імен

Хлопчики: Артур, Ной, Оскар, Мухаммед, Лео.

Дівчата: Ісла, Ава, Міла, Олівія, Емілі.

Нагадаємо, раніше було названо найпопулярніші імена для хлопчиків і дівчаток у 2024 році.

Вас також можуть зацікавити новини: