Суд задовольнив лише одну претензію жінки / фото ua.depositphotos.com

60-річна Елеонора Белсон подала на 72-річного чоловіка Тіма до суду, стверджуючи, що він був "ейджистом", розірвавши їхній шлюб і змусивши її звільнитися з ювелірного бізнесу.

Позов містив багато звинувачень, які вона висунула проти свого чоловіка, проживши з ним у шлюбі 11 років. Про це повідомляє Mirror.

Жінка з Великобританії звинуватила чоловіка і в дискримінації за віковою ознакою після розлучення. Вона розповіла суду, що чоловік кинув її заради молодої коханки, але помилилася.

Відео дня

Вона стверджувала, що її чоловік винен у відмиванні грошей, фінансових зловживаннях і розкраданнях. Після тижневого слухання в центрі Лондона її позови були відхилені після того, як з'ясувалося, що це вона вийшла з шлюбу, а нова обраниця містера Белсона насправді старша.

Але суд дізнався, що стосунки подружжя почали псуватися через те, що Елеонора поїхала у відпустку зі своїм літнім сусідом, якого в юридичних документах називають тільки "містер Y", вона зав'язала з ним роман на початку 2021 року.

Вона все заперечила, заявивши, що йому 83 роки, він старий і гей, але Тім Белсон відповів, що "містеру Y всього 76 років, він у хорошій формі".

Також виявилося, що влітку 2021 року Елеонора Белсон і "містер Y" купили квартиру. Дізнавшись про це, Тім звільнив дружину з посади одним днем без вихідної допомоги.

Єдина претензія Елеанор, яку задовольнив суд - це визнання незаконності її звільнення. Тепер Тім зобов'язаний виплатити своїй екс-дружині компенсацію. 

Ейджизм — дискримінація людини на підставі її віку, поширена як у формальних, так і в неформальних сферах життя суспільства.

Дівчина випадково розкрила зраду хлопця

Раніше користувачка TikTok Кайла Гарднер зловила свого партнера на зраді. Викрити невірного коханого вона змогла за допомогою трансляції з камери відеоспостереження. Драма розігралася під час відпочинку пари на круїзному лайнері. 

Вас також можуть зацікавити новини: