Discovery Channel запускає серію телепередач про акул / www.wsj.com

Discovery Channel разом з некомерційною організацією Oceana займуться захистом акул, яким загрожує нелегальна торгівля плавниками.

Про це йдеться в повідомленні прес-офісу Discovery Channel.

Читайте такожВчені зняли рідкісну шестизяберну акулу (відео)

Відео дня

«Цього року Oceana і Discovery об'єднуються, щоб допомогти захистити акул, яким загрожує нелегальна торгівля плавниками (заради якої вбивають понад 70 мільйонів акул на рік)», - йдеться в прес-релізі.

В Discovery Channel відзначають, що боротьба з цією практикою також підтримується співпрацею з великими брендами, які збирають гроші для кампаній Oceana і створюють освітній контент про важливість акул для підтримки екосистеми планети.

Крім того, компанія продовжує співпрацю з морськими біологами та науковими установами для того, щоб за допомогою інноваційних технологій вивчити найбільш рідкісні і незвичайні види акул у світі.

Також Discovery Channel запускає серію телепередач про акул.

«Shark week (тиждень акул) - найтриваліша і найочікуваніша літня теле-подія, яка повертається на екрани в понеділок, 29 липня, і триватиме до неділі, 4 серпня. Більш ніж 20 годин програм і телепередач Discovery Channel розкажуть захоплюючі історії про акул і загадковий світ цих морських істот... «Shark week дозволить глядачам поринути у глибини океану в пошуках Deep Blue, залучить першу приманку-дрон для тюленів і протестує передові технології для спостереження за акулами», - йдеться в прес-релізі.