
Українські цукрові заводи з початку сезону цукроваріння, який стартував 3 вересня з запуском Томашпільського цукрового заводу, виробили перші 20 тисяч тонн цукру.
Читайте такожРада скасувала держрегулювання цукрової галузі
Про це повідомляє прес-служба Національної асоціації цукровиробників України (НАЦУ) "Укрцукор" на офіційній сторінці в Facebook.
"Зварено майже 20 тисяч тонн цукру і перероблено 186 тисяч тонн цукрових буряків", - йдеться в повідомленні.
Також повідомляється, що станом на 10 вересня виробництво цукру почали 10 заводів.
Як повідомляв УНІАН, Україна за сезон цукроваріння 2017-2018 МГ збільшила виробництво цукру на 6,5% - до 2,14 мільйона тонн.
У 2017 році українські аграрії засіяли цукровим буряком 294 тисяч га.