Виробник яєць під торговою маркою “Квочка”, агрохолдинг “Авангард” отримав нагороду в номінації “Світові стандарти якості” на щорічному нагородженні рейтингу “Лідери бізнесу в Україні: динаміка та відповідальність-2018” Федерації роботодавців України.

Номінація “Світові стандарти якості” присуджується тим компаніям, які дотримуються міжнародних стандартів при виробництві продукції. Яйця ТМ “Квочка” від “Авангард” виробляють на підприємствах, які працюють за стандартами ISO 9001 та  22000 та відповідають високим вимогам системи управління якістю та системам менеджменту в області безпеки харчових продуктів.

Кури-несучки вживають корм, вироблений на власних комбікормових заводах, що сертифіковані за стандартами НАССР. А яйця виробництва фабрик “Авіс” і “Чорнобаївське” також відповідають стандартам “Халяль”.

Відео дня

“При відборі компаній у номінації “Світові стандарти якості” ми керувались, перш за все, дотриманням компанією міжнародних вимог щодо якості продукції, - розповідає генеральний директор Федерації роботодавців  Руслан Іллічов, - “Авангард” - одна із провідних компаній і чи не єдина українська компанія, яка тримає високий рівень стандартів якості у виготовленні своєї продукції, яєць торгової марки “Квочка”. Щоб з року в рік отримувати підтвердження дотримання цих стандартів, “Авангард” має не тільки фінансувати оновлення обладнання, а й постійно навчати персонал і вдосконалювати робочі процеси, - а це величезні інвестиції. Але воно того варте - українські споживачі можуть бути впевненими в якості продукції, як і іноземні імпортери із 40 країн світу”.

Нагадаємо, що за 2018 рік в Україні “Авангардом” продано більше 2,1 млрд (в Україні - 1,3 млрд). штук яєць, фасовану продукцію представлено майже у всіх торгівельних мережах країни під ТМ “Квочка”.  

“Для нас нагорода в номінації “Світові стандарти якості” - це і велика честь і підтвердження нашої стратегії доставляти споживачам якісні, безпечні та свіжі яйця ТМ “Квочка”, розповідає керівник напряму комунікацій агрохолдингу “Авангард” Маріанна Коніна. - Ми уважно слідкуємо за світовими тенденціями у виробництві яєць і яєчних продуктів і докладаємо максимум зусиль, щоб втілювати їх на наших підприємствах в Україні. Цього року ми запустили нову лінію із виробництва соєвої олії і макухи на одному із комбікормових заводів, отримали сертифікацію НАССР для цього ж заводу, отримали сертифікат “Халяль” - все це є доказами нашого прагнення дотримуватись найвищих стандартів якості і нам приємно, що наші зусилля відзначено Федерацією роботодавців України”.

Найбільший виробник яєць і сухих яєчних продуктів в Україні, «Авангард» (AVANGARDCO IPL), входить групу компаній «Укрлендфармінг» (Ukrlandfarming) українського бізнесмена Олега Бахматюка. До складу компанії входять 19 птахофабрик, 3 інкубатора, 10 зон для підрощування молодняка, 6 комбікормових заводів, 3 склади тривалого зберігання яйця, 2 птахокомплекси повного циклу «Авіс» і «Чорнобаївське», а також завод з виробництва яєчних продуктів «Імперово Фудз». Яйця і яєчні продукти компанії відповідають вимогам стандарту «Халяль» і дозволені для експорту до Європейського Союзу.