Один з найбільших українських агрохолдингів, «Укрлендфармінг» бізнесмена Олега Бахматюка, відзвітував про надходження до власних елеваторів понад 1,2 млн тонн зернових, зернобобових та олійних культур врожаю 2019 року. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі компанії.

В компанії повідомили, що наразі на полях агрохолдингу зібрані практично всі культури, окрім кукурудзи, і тривають жнива.

Відео дня

Як розповів Володимир Сущенко, заступник генерального директора з питань зернозберігання та комбікормового виробництва групи компаній «Укрлендфармінг», станом на 16 жовтня до елеваторів компанії завантажили понад 1,2 млн тонн зернових, зернобобових та олійних культур як власного виробництва, так і від сторонніх поклажодавців: «Якщо точніше – 1 млн 213 тис. тонн у заліковій вазі. Збір проходив згідно планового графіку. Звісно, цьому сприяли і погодні умови. А головне – належна підготовка елеваторних комплексів до збирального сезону. Наразі найбільші в мережі «Укрлендфармінгу» елеватори «Агротермінал Констракшин» та «Елеватор Агро» цілодобово приймають до 11 тисяч тонн зернових кожний. Збиральна кампанія продовжується».

"Укрлендфармінг" – один з найбільших агрохолдингів країни, що  займається вирощуванням зернових і олійних культур, виробництвом насіння, тваринництвом, виробництвом яєць і яєчних продуктів (Avangardco IPL). Підприємства групи компаній працюють в більше ніж 600 населених пунктах 22 областей України.