Ілюстрація REUTERS

Мер Києва Віталій Кличко запевнив, що у період обмежувальних заходів через COVID-19 у помешканнях киян не буде відключення гарячої води у рамках гідравлічних випробувань.

Читайте такожДо бюджету Києва вже стягнуто понад 90 тисяч гривень за порушення карантину

Як передає кореспондент УНІАН, про це мер сказав під час онлайн-брифінгу, відповідаючи на запитання ЗМІ.

Відео дня

«Щороку одразу після завершення опалювального сезону столичні служби та підприємства починають готуватися до наступного опалювального сезону і проведення гідравлічних випробувань - це не забаганка міської влади, це технічна необхідність, вимога чинного законодавства. Але за моїм дорученням на період обмежень технічна підготовка до наступного сезону буде проводитись тільки на об’єктах, де не треба виключати воду споживачам», - сказав Кличко.

Він запевнив, що гаряча вода повинна бути.

«А якщо у вас відсутня гаряча вода - звертайтесь за телефоном 15-51, ми миттєв будемо виправляти цю ситуацію», - додав Кличко.

Він нагадав, що міська влада хоче змінити формат випробувань щодо зменшення періоду відсутності гарячої води через гідравлічні випробування і відповідні зміни вже відправлено уряду.

Як повідомляв УНІАН, у Києві за добу кількість хворих на COVID-19 зросла на 41 особу, на сьогодні в місті вже 335 підтверджених випадків інфікування коронавірусом.