REUTERS

За минулу добу, 11 березня, аварійні бригади повернули світло для 7 000 родин в Баришівському, Броварському, Києво-Святошинському та Вишгородському районів Київської області.

Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі Ріната Ахметова. 

"Електромонтерам ДТЕК вдалося повністю або частково повернути світло у  населені пункти Вишгородського району: Демидів, Нові Петрівці, Старі Петрівці, Лютіж. В Києво-Святошинському районі відновили електропостачання в Софіївці-Борщагівці, Святопертівському, Гнатівці, Білогородці, однак одна вулиця тут знов знеструмлена в результаті пошкодження трансформаторних підстанції через бойові дії. В Броварському районі повернули світло у село Зоря. В Баришівці після нічного ракетного удару оперативно відновили світло 120 сім’ям", -  зазначають в компанії.

Відео дня

Загалом протягом 11 березня світло повернули для близько 7 000 родин. Однак 2000 родин через нічні обстріли окупантів  знову опинилися без світла.

"Без світла залишаються мешканці понад 553 населених пунктів у Київській області. Ситуація ускладнена активними бойовими діями. Тридцять аварійних бригад безперервно працюють уже шістнадцять діб, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії", - зазначають в ДТЕК.  

Щоб проводити ремонти компанія співпрацює з Територіальною обороною та Збройними силами України для отримання доступу до місць пошкоджень.