Нефьодов хоче стати главою митниці / фото УНІАН

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов вирішив взяти участь у конкурсі на посаду голови Державної митної служби.

Читайте такожЕксперти визначили п'ятому ятірку головних реформаторів країни

Про це він повідомив у своєму Facebook, виклавши фотографію з будівлі Нацагентства з питань держслужби з пакетом документів, підписаним "Нефьодов Максим Євгенович. Кандидат на посаду голови митної служби України".

Відео дня

"Кажуть, гіршого завдання в країні нема, реформи туди ще не дістались, контрабас вічний, регіональні барони вкорінені, сканери не запрацюють, не жили добре - не варто й починати, митницю не змінити ніколи #викликприйнято #станумитником", - написав Нефьодов.

Зазначимо, конкурс буде проведено Комісією вищого корпусу держслужби 16 квітня 2019 року.

Як повідомляв УНІАН, у грудні 2018 року Кабінет міністрів прийняв рішення реорганізувати Державну фіскальну службу України (ДФС) шляхом поділу її на державні податкову і митну служби. Згідно з Меморандумом щодо нової програми співпраці України з Міжнародним валютним фондом, процес реорганізації ДФС планується завершити до кінця квітня поточного року.

20 березня 2019 року Кабінет міністрів України прийняв рішення оголосити конкурс на посади керівників державних податкової та митної служб, а також затвердив умови його проведення.