Зеленський вийшов з бізнесу на 5 років / фото УНІАН

Новообраний президент України Володимир Зеленський передав свій бізнес в управління бізнес-партнерам з гарантією повернення через п'ять років.

Читайте такожСоратник Зеленського розповів про систему відбору кадрів на ключові посади

Про це повідомив бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір в інтерв'ю виданню theБабель.

Відео дня

"Він вийшов. Може, там один-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису, я не пам'ятаю. Це настільки неважливо, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо", - сказав Шефір.

Шефір додав, що Зеленський продовжуватиме отримувати доходи від бізнесу, а після закінчення президентства отримає назад свою частку в бізнесі.

"Віддав якесь право голосу, вплив. Він отримуватиме дивіденди від роялті, якісь бренди залишилися на ньому. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку після закінчення п'яти років", - сказав Шефір.

Нагадаємо, Сергій і Борис Шефіри разом із Зеленським як партнери побудували бізнес "Студії Квартал 95". Зеленському належать ТОВ "Кіноквартал", ТОВ "Студія Квартал-95" і частки в ряді інших компаній.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня Центральна виборча комісія офіційно оголосила Володимира Зеленського переможцем президентських виборів. За даними ЦВК, у другому турі за Зеленського проголосували 13541528 виборців, що становить 73,22%, за Петра Порошенка - 4522450 виборців, що становить 24,45%.