ДФС проводить технічні роботи / фото newsradio.com.ua

Державна фіскальна служба України (ДФС) повідомила про те, що в період з 27 по 28 травня будуть проводитися роботи з перебудови параметрів доступу до мережі інтернет, через що можлива затримка в доставці електронної пошти.

Читайте такожНовостворена податкова служба отримала держреєстрацію

Про це повідомили в прес-службі ДФС.

Відео дня

«Також 27 травня 2019 року буде здійснено зміну ідентифікатора мережевого рівня серверного обладнання електронної пошти Державної фіскальної служби України у мережі Інтернет. Щоб уникнути затримок/недоставки електронної пошти просимо внести такі дані в довірені списки на власних поштових серверах: smtp1.customs.gov.ua (80.91.165.169) gate.sfs.gov.ua (80.91.165.237)», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у період з 27 по 29 квітня робота інформаційно-телекомунікаційних систем Фіскальної служби була призупинена у зв'язку з проведенням регламентних і технологічних робіт.

В даний час у відкритій частині електронного кабінету платника податків функціонує понад 25 сервісів, якими користувачі можуть скористатися без застосування електронного цифрового підпису. Водночас, після ідентифікації в приватній частині кабінету платникам доступно 55 електронних сервісів.