Ілюстрація / REUTERS

Найбільший банк України ПриватБанк продає через торговельну площадку OpenMarket (держпідприємство "Система електронних торгів арештованим майном" (СЕТАМ) 7 нафтобаз за 1 мільярд гривень, повідомила прес-служба державного підприємства СЕТАХ.

Читайте такожFitch підтвердило рейтинг "ПриватБанку"

Згідно з повідомленням, на продаж виставлені нафтобази у Кіровоградській, Хмельницькій, Житомирській та Сумській областях.

Відео дня

"Нафтобази мають велику площу і потужності по зберіганню, все в робочому стані. Лоти є привабливою пропозицією для великих роздрібних мереж", - цитує прес-служба генерального директора СЕТАМ Віктора Вишнева.

Довідка УНІАН. Державне підприємство "Система електронних торгів арештованим майном" (СЕТАМ) – електронний майданчик для проведення торгів майном, арештованого Державною виконавчою службою України. Підприємство працює з 26 жовтня 2015 року. В експериментальному режимі підприємство працювало з 1 травня 2014 року в Києві, Київській, Львівській і Вінницькій областях. Пізніше експеримент розширили на Чернігівську, Запорізьку, Одеську, Івано-Франківську та Харківську області. Зараз система працює на всій території України.

У вересні 2017 року СЕТАМ змінило назву електронного майданчика для торгів на OpenMarket.