Денис Шмигаль / REUTERS

Економічний курс розвитку країни після обрання нового уряду залишиться незмінним, заявив під час свого виступу у Верховній Раді кандидат на посаду прем'єр-міністра України Денис Шмигаль, відповідаючи на запитання народного депутата про те, чи буде змінено курс, який був обраний попереднім урядом.

Читайте такожКандидат у прем’єри Шмигаль озвучив основні завдання нового уряду

«Курс залишається незмінним, про це говорив президент. Є програма партії «Слуга народу», де визначені основні напрями та основні пріоритети. Стратегічні, в тому числі. Програма уряду буде представлена, відповідно до закону, в певний час. Там будуть чітко прописані всі напрями, вектори і стратегія цього уряду, але вони істотно не зміняться від того, куди ми рухалися», - сказав Шмигаль.

Відео дня

Він зазначив, що окрему увагу буде приділено промисловому виробництву, агропромисловому сектору та соціальним питанням.

«Окрему увагу в цій програмі і в діях уряду, і в структурі уряду буде приділено промисловому виробництву, окрему увагу буде приділено агропромисловому сектору, окрему увагу буде приділено соціальним питанням та їх вирішенню», - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Верховна Рада прийняла відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука, а також всього складу його уряду.