Ілюстрація REUTERS

Найбільший банк України "ПриватБанк" з урахуванням економічних умов, викликаних наслідками пандемії коронавірусу, запроваджує додаткові «кредитні канікули» для позичальників за програмами кредитування «Авто в розтермінування», «Житло в кредит» і «Кредит під заставу нерухомості».

Читайте такожКабмін розширить програму доступних кредитів для бізнесу

Як повідомили в прес-службі банку, клієнти, у яких виникли фінансові труднощі (звільнення, відпустка своїм коштом тощо) через обмеження, пов'язані з карантином, можуть розраховувати на перенесення термінів чергових платежів до 31 липня 2020 року з відповідним укладенням додаткових угод до договору після закінчення карантину.

Відео дня

Для оформлення канікул у банку пропонують заповнити заявку на сайті й нагадують, що на цей час штрафи й пеня за прострочення платежів не нараховуються.

Довідка УНІАН. Верховна Рада на позачерговому засіданні 17 березня прийняла закон про пом'якшення вимог податкового законодавства з метою підтримати платників податків на час боротьби з поширенням в Україні коронавірусної інфекції, який також тимчасово звільняє від штрафних санкцій позичальників за споживчими кредитами.