фото Лондон заблокувати обмін

Лондонська компанія London Block Exchange випустила дебетову карту Dragoncard Visa для переведення в готівку криптовалют і покупок, повідомляє видання Business Insider.

Читайте такожІнвестори йдуть у Cash: курс Bitcoin впав майже на 30%

Як повідомляється, з допомогою картки можна отримати готівкою Bitcoin, Ethereum, Litecoin та інші кріптовалюти.

Відео дня

"Принцип роботи карти наступний: власник завантажує спеціальний додаток на смартфон і підключає свої віртуальні гаманці. З допомогою Dragoncard можна буде не лише оплачувати покупки в Інтернеті та оффлайн-магазинах, але і знімати готівку в банкоматах", - йдеться в повідомленні.

В останньому випадку криптовалюта буде конвертуватися за актуальним курсом фунта стерлінгів. Творці карти вже отримали 2 мільйони фунтів стерлінгів від анонімного інвестора. Генеральний директор LBX Бен Дайвс заявив, що британцям складно проводити операції з криптовалютою, хоча Лондон є одним з фінансових центрів світу.

Компаньйон Дайвса, банкір Адам Брайант, вважає, що їх стартап переверне ринок криптовалют у Великобританії. Щоб користуватися Dragoncard, потрібно оформити договір і заплатити 20 фунтів в якості плати за обслуговування. LBX стягуватиме 0,5% від усіх операцій з криптовалютою і невелику комісію при знятті готівки в банкоматах.