Акордбанк перерахував до бюджету за 2023 рік рекордну суму – 337 мільйонів гривень

У 2023 році Акордбанк сплатив до бюджету близько 337 млн грн податків та зборів, що у два рази перевищує суму сплачену у 2022-му. Також банк активно допомагає ЗСУ: протягом року відновив та придбав для фронту 540 дронів, регулярно перераховує кошти до благодійних фондів.

За словами Голови Правління ПуАТ "КБ "АКОРДБАНК", Олексія Руднєва, протягом 2023 року було створено понад 200 робочих місць, відкрито 7 нових відділень. Акордбанк піднявся на 8 місце серед банків країни за розміром регіональної мережі (кількість відділень – 155). Банк збільшив обсяг сплачених податків та зборів до бюджету всіх рівнів. За 2023 рік тільки обсяг податку на прибуток зросте більше ніж в 5 разів в порівнянні з 2022 роком.

Акордбанк співпрацює з благодійними фондами та волонтерськими організаціями, за минулий рік обсяг допомоги зріс на 45%. "Ми й надалі плануємо підтримувати наших захисників у боротьбі проти російських загарбників. Впевнений, Україна обов’язково буде звільнена завдяки нашим героїчним воїнам. Саме разом та кожен на своєму фронті, щоденно, крок за кроком, наближуємо перемогу", - сказав Олексій Руднєв, Голова Правління ПуАТ "КБ "АКОРДБАНК".

Відео дня
Акордбанк перерахував до бюджету за 2023 рік рекордну суму – 337 мільйонів гривень

Завдяки активній волонтерський діяльності команди Акордбанку – банк має найбільший показник серед всіх банків країни щодо обсягу допомоги військовим за 2022 рік. На потреби ЗСУ було передано 200 багатоцільових і броньованих авто. У 2023 році волонтерська команда Акордбанку зосередилась на забезпеченні фронту дронами різних модифікацій. Впродовж 2023 року Акордбанк придбав, відновив й передав військовослужбовцям 540 дронів.