Олексій Данілов звинуватив низку французьких компаній у допомозі Росії / фото УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов підкреслив, що неприпустимими речами в сучасному світі є те, що деякі французькі компанії залишаються на російському ринку і продовжують наповнювати російський бюджет грошима, на які купується зброя для вбивств мирних людей.

Про це він повідомив в ефірі інформаційного телемарафону.

"І я вважаю, що треба речі називати своїми іменами: коли за ці гроші, які там (у РФ - УНІАН) французи заробляють, сплачують податки до російського бюджету, росіяни, рашисти купують кулі, купують озброєння, купують знаряддя та убивають мирних дітей, жінок, літніх людей. Це просто неприпустимі речі в сучасному світі!", - заявив Данилов.

Відео дня

Нагадаємо, Росія вдерлася в Україну рано вранці 24 лютого. Ворог спочатку бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Харків і Маріуполь.

Низка країн Заходу, в тому числі країни-члени Євросоюзу і США, запровадили проти РФ нові санкції. Крім того, низка іноземних компаній - наприклад, Mcdonald's, Starbucks, IBM, Cisko, Coca-Cola вирішили призупинити роботу на російському ринку. Деякі французькі компанії прийняли рішення продовжити співпрацю з РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: